Vyhledejte lokalitu:
mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj
Vyhledejte si vaši novou práci:
hledej v textu   prohledávat poznámky volných míst       
vyber lokalitu   vyber obor
 
Vložit životopis na partnerský portál Dobraprace.cz
Nabídky práce » » 1657706

Hlavní inženýr / Inženýrka projektů HiP pozemní stavby

nabídka práce

Informace o místě

Poznámka k místu:
Požadavky:
Pro našeho zákazníka, významnou architektonickou a projektovou kancelář v Praze, největší v ČR, zastávající přední místo v segmentu architektury a projekce v ČR s projektovým přesahem do zahraničí, hledám pro posílení jejich úspěšných týmů vhodné kandidátky / kandidáty na pozici:

Hlavní inženýrka / Hlavní inženýr projektů, pozemní stavby, Praha.

Atraktivní příležitost poznat a celkově posunout svůj potenciál při práci na různorodých projektech, od návrhu až po prováděcí projekt, vše v prostředí metody BIM.

Povedete a budete koordinovat projekční práce a projekt. Budete v komunikaci s klientem a s podporou Vašeho schopného chytrého týmu a s podporou celé společnosti.

• VŠ vzdělání stavebního směru
• Autorizace je výhodou.
• Znalost AutoCAd a MS Office
• Znalost Revit v jakékoliv úriovni / klidně minimální / je vítána a výhodou, chuť se jej naučit, popř. prohloubit je vítána
• Relevantní zkušenost s vedením týmu. Znalost stavebních předpisů.
• Znalost cizích jazyků je výhodou.
• Řidičský průkaz.
• Chuť pracovat na atraktivních a smysluplných projektech.
• Chuť „být u toho“, když se mění Praha a celý stavební segment
• Sídlo společnosti v moderním prostředí v centru Prahy
• Adekvátní finanční ocenění a firemní benefity, moderní zázemí společnosti
• Výborné dostupné dojezdové místo v centru Prahy, sídlo 5 minut od metra a další veřejné dopravy.

Společnost je postavena na úspěšné a smysluplné spolupráci architektů a stavebních inženýrů. Lidé ve společnosti přinášejí svým zákazníkům komplexní služby s vysokou přidanou hodnotou.
Zajímavá klientela.

Tým chytrých a schopných lidí, generačně vyvážený, pracující na úspěšných velkých projektech splňujících nejnáročnější normy a nároky dnešního stavitelství a architektury.

Urbanismus, bytová výstavba, občanská výstavba, územní plánování, rekonstrukce, výstavba komerčních objektů u relevantních klientů.
Společnost dlouhodobě pracuje v BIM. Pro všechny své členy týmu a stejně tak pro všechny nově příchozí sdílí možnost si nejmodernější poznatky a nástroje v BIM osvojit a ve spolupráci s firmou se výrazně odlišit na segmentovém trhu. Společnost je úspěšně recertifikována, je členem mnoha mezinárodních prestižních sdružení.

Spojte svůj profesní život a Vaši budoucnost se silným partnerem, odlište se v tom, co děláte.
Je možný přestup dvou či více kolegů / kolegyň, vybudované profesní a prátelské vazby nemusíte přetrhat.

Pokud by Vás tato konkrétní pozice zaujala neváhejte mě kontaktovat na:
lavicka@mc-triton.cz popř. tel. 724 960 978

Přeji Vám vlídný a bezpečný den, děkuji Vám za Váš čas věnovaný této příležitosti.

Nabídka:

Vlastnosti volného místa

ODPOVĚDĚT NA NABÍDKU

Pracoviště a kontakty

Firma:
TRITON Hunters, spol. s r.o.
Kontakt:
Mgr. Ing. Luděk Lávička | lavicka@mc-triton.cz

Další informace

Poslední změna:
26.4.2024


Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizované volná místa . Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše stránky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nové pracovní místa úřadu práce . Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.
Tisk
Pro inzerenty
Data pro nabídka práce online poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí - MPSV a Dobraprace.cz. Data jsou aktualizována každý den. | © Nabídka práce online 2024 | Kontakt a ochrana osobních údajů

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nabidka-prace-online.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie. Další informace