Vyhledejte lokalitu:
mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj
Vyhledejte si vaši novou práci:
hledej v textu   prohledávat poznámky volných míst       
vyber lokalitu   vyber obor
 
Vložit životopis na partnerský portál Dobraprace.cz
Nabídky práce » » 1820633

Klientská linka innogy | Náborák 12 000,- Kč!

nabídka práce

Informace o místě

Poznámka k místu:
Žádné sci-fi, co vlastně děláme?
Jsme tým konzultantů společnosti Conectart, a pro našeho partnera, společnost innogy, zajišťujeme péči o stávající klienty, kterým pomáháme, radíme a zajišťujeme jim podporu na klientské lince. Jsme profíci v oboru, pomáháme zákazníkům innogy z celé České republiky.
Aktuálně do našeho týmu hledáme nové tváře, parťáky, kteří nám budou oporou a bude na ně spolehnutí. Jsi zkušený matador z oboru? Vítej! Jsi nováček a hledáš první pracovní zkušenost, nebo chceš začít s čistým štítem v novém oboru? Tak to jsi tady taky správně, čti dál, možná jsi novou posilou do našeho týmu právě Ty...
... vše Tě totiž rádi naučíme a do všeho Tě zasvětíme. Naši nováčci procházejí ve zkušební době školeními, která jsou ukončena oficiální certifikací od innogy - znalosti z tohoto školení můžeš velice snadno použít jak v dalším profesním, tak i osobním životě.

Jaká je naše náplň práce?
- Naším hlavním úkolem je pomoc klientům innogy: klienti nám volají na zákaznickou linku s různými požadavky a dotazy, pomáháme jim například se změnami záloh, úpravou smluv, upomínkami, odečty atd.
- Klientům také, na základě jejich potřeb a preferencí, nabízíme další služby či produkty, které jim usnadní život a ušetří čas a peníze.
- Veškerou práci a komunikaci zaznamenáváme do interních systémů, aby v tom byl pořádek.
- Každý den se náš tým potkává na poradách, řešíme kvalitu našich služeb, novinky v oboru nebo třeba zpětnou vazbu od klientů.
Požadavky:
Jak si Tě představujeme?
- Máš příjemné vystupování, dobré komunikační schopnosti a proklietský přístup.
- Důležitá je pro nás uživatelská znalost práce na počítači a schopnost rychlé orientace v novém prostředí.
- Jsi časově flexibilní: pracujete v osmihodinových směnách od 08:00 - 20:00 hod., víkendy máme 2x do měsíce, ty ale často řešíme prací z domu a navíc za příplatek.
- Máš chuť se učit: není potřeba znalost produktu nebo zkušenost z oboru, na začátku projdeš certifikovaným školením, na kterém Tě naučíme vše potřebné.
- Spolehlivost, samostatnost a tah na branku jsou Tvé přednosti.
Nabídka:
Nechodíme kolem horké kaše! Kolik Ti nabízíme?
- Dostaneš jistotu fixní mzdy, která startuje na 20 000,- Kč, ale můžeš se v rámci našich mzdových skupin dostat až na fixní mzdu 30 000,- Kč.
- V našem oboru jde o přesnost a spolehlivost. Za poctivé plnění pracovního fondu hodin Tě odměníme každý měsíc částkou 2 500,- Kč.
- Za každé rozšíření služeb zákazníka máme bonusy, ty můžou dosáhnout klidně částky 10 000,- Kč, záleží jen na Tobě!
- Podpoříme Tě do začátku, a to náborovým příspěvkem ve výši 12 000,- Kč, který je vyplácen už od prvního měsíce po školení, tedy 4 000,- Kč za každý měsíc při Tvém startu u nás.
- Co takhle stravenkový paušál po zkušební době? Na konci měsíce si připočteš circa 1 300,- Kč k výplatě v čistém navíc.
- Máme parádní benefit, Home Office, z domu je možné pracovat po zaučení na pobočce a po domluvě s přímým nadřízeným, je s příplatkem až 800,- Kč k výplatě v čistém navíc.

Benefity? Ale jistě!
- Do práce chodíme odpočatí, máme ze zákona 20 dní dovolené plus 5 dní od firmy jako benefit.
- Volat a datovat můžeš i ve volném čase díky skvělým tarifům od Vodafonu, které máš s námi zlevněné.
- Naše společnost je VIP partnerem Datartu, proto s námi můžeš nakupovat s exkluzivní slevou, čerpat speciální nabídky nebo využít dopravu zdarma.
- Díky našemu projektu Samsung máme přístup do zaměstnaneckého eshopu, nakupujeme proto produkty Samsung za výrazně nižší ceny.
- Po práci v kanceláři je potřeba se trochu protáhnout, s MultiSport kartou můžeš navštívit širokou škálu pohybových i relaxačních aktivit.
- Pro milovníky zvířat nabízíme volné vstupy do ZOO Olomouc nebo ZOO Praha.
- Díky aplikaci Advanto máš možnost si kdykoliv jednoduše vybrat zálohu z výplaty před výplatním termínem.
- Máme taky velkou spoustu dalších benefitů: slevy do KFC nebo Bageterie Boulevard, zvýhodněné tankování paliv s kartou Shell/CCS, den volna navíc na svatbu či první školní den, výhody u ČSOB...
- Najdeš u nás fyzicky nenáročnou práci, po které budeš vždy odcházet domů s čistou hlavou.
- Sídlíme v moc pěkných a skvěle dostupných kancelářích v samotném srdci Olomouce, přímo na Horním náměstí.
- Každý den trávíme a pracujeme v pohodovém kolektivu všech věkových kategorií.
- Nabízíme dlouhodobou a spolehlivou spolupráci s možností kariérního růstu všem, kteří se u nás osvědčí.

Vlastnosti volného místa

Plat:
22500 - 45000 Kč za měsíc
ODPOVĚDĚT NA NABÍDKU

Pracoviště a kontakty

Firma:
Conectart a.s.\nOlomouc
Kontakt:
Jakub Motáň | jakub.motan@conectart.cz

Další informace

Poslední změna:
3.5.2024


Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizované volná místa . Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše stránky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nové pracovní místa úřadu práce . Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.
Tisk
Pro inzerenty
Data pro nabídka práce online poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí - MPSV a Dobraprace.cz. Data jsou aktualizována každý den. | © Nabídka práce online 2024 | Kontakt a ochrana osobních údajů

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nabidka-prace-online.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie. Další informace