Vyhledejte lokalitu:
mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj
Vyhledejte si vaši novou práci:
hledej v textu   prohledávat poznámky volných míst       
vyber lokalitu   vyber obor
 
Vložit životopis na partnerský portál Dobraprace.cz
Nabídky práce » » 1822555

Elektroinženýr, stačí si jen vybrat z projektů (40 - 75.000 Kč)

nabídka práce

Informace o místě

Poznámka k místu:
Sháníme nového kolegu/kolegyni do naší společnosti, která patří mezi přední inovátory v oblasti elektrotechniky a průmyslových technologií. Pokud hledáš výzvu a příležitost pro rozvoj své kariéry, možná je to právě pro tebe. Máš odvahu přijmout tento krok?

Inženýrská činnost v oblasti elektro dodávek v různých fázích projektu:
* Příprava elektrotechnické dokumentace.
* Návrh elektroinstalace a dozor nad kvalitou.
* Uvádění do provozu.

Můžete se u nás podílet na těchto projektech:
* Energetika – elektrifikace H2 technologii, výroba elektrické energie z obnovitelných zdrojů, elektrické systémy pro těžbu a zpracovaní ropy
* Těžební průmysl - Elektrifikace pro zařízení na zpracování vytěžených hornin, dopravníkové systémy, návrh výtahů pro důlní průmysl, elektromagnetické míchání taveniny – návrh a uvádění do provozu
* Námořní průmysl – projektování NN/VN distribuce a pohonů pro největší lodě světa
Požadavky:
* VŠ/SŠ vzdělání (elektrotechnické či přídružné).
* Tato pozice je vhodná jak pro zkušené kandidáty/kandidátky tak i absolventy, kteří chtějí získat zkušenosti v mezinárodním prostředí.
* Komunikativní úroveň anglického jazyka je výhodou nikoli podmínkou.
* Primární je ochota se učit novým věcem a schopnost pracovat jak samostatně, tak v kolektivu.
Nabídka:
* Můžete očekávat roční finanční bonus, pravidelné revize mezd, stravenkový paušál přímo ve Vaší měsíční mzdě a příspěvek na penzijní připojištění ve výši 2-3 % z Vaší mzdy.)
* Flexibilní pracovní dobu, možnost práce z domu s finančním příspěvkem a v odůvodněných případech dokonce možnost full remote.
* Možnost se vzdělávat prostřednictvím externích kurzů a konferencí, jazykové a také možnost dalšího kariérního růstu nejen v ČR, ale i po celém světě v rámci našich poboček.
* Můžete se těšit na kafeterii, systém benefitů zahrnující sport, zdraví, kulturu a volný čas. Zvýhodněné volání pro soukromé účely s možností až 5 benefitních SIM karet pro rodinu a přátele a také slevy u našich partnerů.
* Získejte přístup k naší asistenční lince, která vám poskytne odborné poradenství ve vztazích, práci, právu, financích a mnoha dalších oblastech. Vaše pohodlí a podpora jsou pro nás prioritou!

Vlastnosti volného místa

Plat:
40000 - 75000 Kč za měsíc
ODPOVĚDĚT NA NABÍDKU

Pracoviště a kontakty

Firma:
Jobs Contact Personal, s.r.o.
Kontakt:
Radim Kapoun | +420 602 335 781 | r.kapoun@jobscontact.cz

Další informace

Poslední změna:
13.4.2024


Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizované volná místa . Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše stránky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nové pracovní místa úřadu práce . Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.
Tisk
Pro inzerenty
Data pro nabídka práce online poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí - MPSV a Dobraprace.cz. Data jsou aktualizována každý den. | © Nabídka práce online 2024 | Kontakt a ochrana osobních údajů

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nabidka-prace-online.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie. Další informace