Vyhledejte lokalitu:
mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj
Vyhledejte si vaši novou práci:
hledej v textu   prohledávat poznámky volných míst       
vyber lokalitu   vyber obor
 
Vložit životopis na partnerský portál Dobraprace.cz
Nabídky práce » » 1825584

PLC programátor – 5 různých příležitostí (45 - 100.000 Kč)

nabídka práce

Informace o místě

Poznámka k místu:
Hledáš pracovní příležitost jako PLC Programátor? Máme ji pro tebe. A ne jednu, ale rovnou pět různých. Různé společnosti, různě situované projekty a různé podmínky. Vybere si snad každý…

* Programování jednoúčelových strojů, automatizačních linek a robotů.
* Ve dvou případech se jedná o velké, nadnárodní, společnosti, které jsou schopny každému uzpůsobit pozici téměř na míru. Budeš tak pracovat na projektech, které ti nejvíc sedí lokalitou či zaměřením.
* Na další pozici tě čeká rodinná společnost vyvíjející vlastní systémy pro automotive průmysl, které následně budeš implementovat u partnerů po celé České republice.
* Zbylé dvě role mají výhodu práce v malém kolektivu ale na o to zajímavějších projektech po celém světě. Na své si přijdou hlavně ti, kteří ocení individuální přístup. Navíc budete mít možnost procestovat svět.
* Na konkrétních projektech se samozřejmě potkáš s různými typy PLC a robotů. Zároveň se liší i jednotlivé implementace. Někde jde o naprogramování celé linky od A do Z, jinde třeba jen o servis zaběhnutých instalací.
Požadavky:
* Určitě se neobejdeš bez komunikativní angličtiny.
* Často je důležitá vyhláška 50 (nebo nařízení vlády 194/2022) či alespoň možnost ji získat.
* V každém případě oceníme také předchozí zkušenosti s automatizací.
* Potkáte se s PLC Siemens ale i s roboty ABB nebo Kuka.
* Velkou výhodou, kterou poznáš hlavně na nástupní mzdě pak je délka předchozí praxe, samostatnost nebo ochota pracovat i na dlouhodobějších projektech ve světě.
Nabídka:
* Asi samozřejmostí je vždy 25 dnů dovolené.
* Kromě toho se můžete těšit na automobil i k osobní potřebě.
* Dostaneš možnost vybrat si mezi spoluprací na IČ nebo klasickým HPP.
* A samozřejmě tě čeká i celá řada dalších benefitů – jak těch klasických tak i „unikátních“ spojených s cestováním.

Vlastnosti volného místa

Plat:
45000 - 100000 Kč za měsíc
ODPOVĚDĚT NA NABÍDKU

Pracoviště a kontakty

Firma:
Jobs Contact Personal, s.r.o.
Kontakt:
Tomáš Ondra | +420 725 439 318 | t.ondra@jobscontact.cz

Další informace

Poslední změna:
25.4.2024


Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizované volná místa . Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše stránky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nové pracovní místa úřadu práce . Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.
Tisk
Pro inzerenty
Data pro nabídka práce online poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí - MPSV a Dobraprace.cz. Data jsou aktualizována každý den. | © Nabídka práce online 2024 | Kontakt a ochrana osobních údajů

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nabidka-prace-online.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie. Další informace